מטבח
מטבח

צילום: חן ברקוביץ'

press to zoom
סלון
סלון

צילום: חן ברקוביץ'

press to zoom

press to zoom
מטבח
מטבח

צילום: חן ברקוביץ'

press to zoom
1/14

סוג

בית פרטי

מיקום

רעננה

זמן

2013

בית בשטח של כ-250 מ"ר שתוכנן מחדש והוקם כתוספת על גבי בית ישן בשטח של כ-100 מ"ר, על מגרש של כ-400 מ"ר.

 

הבית עבר תכנון, עיצוב מחודש ושופץ לבית יוקרה מודרני בן ארבע קומות הכולל קומת מרתף, מרפסת בקומה א', עליית גג, בריכת שחיה ופרגולה בנויה. הבית החדש נבנה סביב חלל גבוה ומרכזי בקומת הקרקע, עם גרם מדרגות קיים, תוך שילוב אלמנטים חדשים בתוכם, כך שהקומה העליונה עוטפת את קומת הקרקע במרפסת פנימית.

 

שטח המרתף הוכפל על ידי הריסת קירות הבטון שהיו בו וחפירה תחת המבנה הקיים. חלונות המרתף הוגדלו משמעותית על ידי חצר אנגלית בצמוד למרתף. כך נהפכה קומת המרתף לנוחה, מוארת באור טבעי ומלאת אוויר. בריכת השחיה הוקמה בקדמת המגרש ובצמוד לפרגולה, שהיא ה"תכשיט" הבולט של הבית.

בית ברעננה